Epoxy studio | Alb – intr-o ipostaza urbana
Str. Drumul Intre Tarlale, nr. 160-174, Corp C, Depozit 10, Et. 1,, Incinta Ansamblului Appolo Center, Sector 3, Bucuresti
+40728. 995.152
anca@epoxystudio.ro
C O N T A C T
Alb – intr-o ipostaza urbana

14-aug-2015

Intr-un articol anterior va prezentam de ce nu ar trebui sa eliminati culoarea alba de pe lista optiunilor voastre in ceea ce priveste decorarea locuintei. Folosirea acestei culori aduce in plus camerei un aer modern, elegant si proaspat.

Iata cum am folosit noi aceasta culoare in decorarea unui apartament din Bucuresti, conceptul fiind realizat de arhirectul Irina Ursu.

12

3

Pardoseala epoxidica a devenit o alternativa din ce in ce mai recunoscuta, mai ales pentru avantajele estetice, dar si pentru usurinta cu care poate fi intretinuta, precum si pentru rezistenta sa in timp. Iar pardoseala autonivelanta simpla, alba ofera o atmosfera eleganta, luminoasa, lasand senzatia de camera mult mai spatioasa.

4

Pentru a transforma o incapere monotona, exista o paleta variata de posibilitati pentru amenajarea pardoselii. De exemplu, puteti opta pentru o pardoseala epoxidica autonivelanta intr-un alb imaculat sau puteti alege tot o culoare din gama neutra – gri, dar pastrandu-se acelasi stil rafinat, cu o pardoseala epoxidica spatulata. Tehinica deosebita prin care se realizeaza aceasta lucrare face ca pardoseala sa contina modele unice.

5

6

Intr-o camera decorata in alb, un colt dedicat lecturii si relaxarii este foarte usor de creat, mai ales daca se opteaza pentru piese de mobilier in culori calde. Nu este nevoie de nevoie decat de un colt de living, situat preferabil langa fereastra si de cateva obiecte potrivite pentru relaxare: un fotoliu confortabil, un lampadar de podea si cateva carti la indemana.

7

8

La sfarsitul lucrarii, ne-am convins de un lucru: albul este o alegere inspirata pentru crearea iluziei unui apartament mai spatios, insa cel mai mult ne place ca permite o varietate de combinatii de culori prin care se poate ilustra personalitatea camerei.

Distribuie acest articol