Epoxy studio | Blog
Str. Drumul Intre Tarlale, nr. 160-174, Corp C, Depozit 10, Et. 1,, Incinta Ansamblului Appolo Center, Sector 3, Bucuresti
+40728. 995.152
anca@epoxystudio.ro
C O N T A C T

Blog

-->
Alb – intr-o ipostaza urbana

14-aug-2015

Intr-un articol anterior va prezentam de ce nu ar trebui sa eliminati culoarea alba de pe lista optiunilor voastre in ceea ce priveste decorarea locuintei. Folosirea acestei culori aduce in plus camerei un aer modern, elegant si proaspat. Iata cum am folosit noi aceasta culoare in decorarea unui apartament din Bucuresti, conceptul fiind realizat de arhirectul Irina Ursu.
Pardoseala epoxidica in pas cu moda

06-iul-2015

Pentru cei mai indrazneti care s-au indragostit iremediabil de culoarea anului, am pregatit cateva idei pentru amenajarea pardoselei. Acest brun-rosiatic emana caldura si pasiune si ofera unui spatiu o alternanta armonioasa intre confort si rafinament.
Lumina, libertate si eleganta intr-o singura culoare

28-mai-2015

Izbucnirea culorilor din peisajul primavaratic ne transmite dorinta de reimprospatare si ne inspira sa aducem putina schimbare in locuinta. Si cu cat ne apropiem mai mult de vara, simtim nevoia unor spatii aerisite si luminoase. Acest efect de prospetime si curatenie il putem crea daca apelam la decorarea locuintei in alb.
Designul personalizat, o solutie isteata pentru interioare

26-mar-2015

Un curent tot mai apreciat in ultimii ani este cel al designului interior personalizat, croit dupa preferintele fiecaruia. Combinatii aparte de culori si texturi, amenajari realizate manual, obiecte unicat sau mobilier in editie limitata, toate pot compune un spatiu iesit din tipare. O casa amenajata astfel nu doar ca reflecta gusturile celor care o locuiesc, dar are si propria sa personalitate.
Manifest pentru creativitate

03-mar-2015

Creativitatea inseamna un mod de viata. O intalnim la fiecare pas, zi de zi, in lumea care ne inconjoara, dar si in spiritul nostru. Noi ne bucuram sa o celebram prin jocul cu rasina epoxidica, care ne ofera posibilitati nelimitate de exprimare.
Idei inedite de decor: picturi murale

27-feb-2015

Te-ai gandit vreodata cum ti-ai putea decora peretii locuintei intr-un mod inedit? Iti dam o idee pe care am aplicat-o chiar in biroul nostru: picturi murale! Creativitatea, talentul artistic si materialele potrivite pot da nastere unor lucrari uimitoare, care rezista de-a lungul timpului protejate cu ajutorul rasinii epoxidice.
Un design aparte, cu pardoseala epoxidica, in Café Verona

05-feb-2015

Exista locuri in care ne face placere sa petrecem timpul, unde momentele de relaxare raman netulburate, iar conversatiile cu prietenii se anima cu fiecare minut ce trece. Unul dintre ele este Café Verona. Refugiul boem, gazduit de libraria Carturesti din centrul Bucurestiului, isi incanta astazi numerosii oaspeti cu un design reimprospatat. Elementul cheie? Pardoseala Epoxy intr-o nuanta placuta de roscat.
Protejeaza sanatatea familiei, cu pardoseli ecologice

29-ian-2015

In ultimii ani, o importanta tot mai mare este acordata produselor prietenoase cu mediul inconjurator si cu sanatatea omului. Acest lucru nu poate decat sa ne bucure, dat fiind ca si noi facem eforturi pentru constientizarea impactului pe care il avem asupra Planetei si ne dorim oferirea unor produse care sa nu aiba efecte nocive. Pardoselile realizate din rasina epoxidica se inscriu in aceasta categorie, avand cateva calitati specifice. Pentru a va explica de ce sunt in totalitate sigure si sanatoase, va vom oferi in continuare cateva detalii legate de produsele pe care le folosim si de utilitatea lor.
Amenajare cu pardoseala decorativa, pentru Laboretica

19-dec-2014

Pardoselile epoxidice pot fi integrate in foarte multe tipuri de spatii interioare, de la cele mai inedite pana la cele mai serioase. Daca pana acum v-am prezentat pardoseli creative, pline de forme si culori, iata ca de data aceasta avem ocazia sa va povestim despre o lucrare aparte, realizata pentru Laboretica, un laborator de analize medicale. Provocarea a fost aceea de a da a crea o atmosfera calma si cordiala.
Pardoseala Epoxy, pentru incaperi pline de viata

28-nov-2014

Cu putina creativitate, pardoseala poate deveni elementul central al decorului. Exemplul ideal este o locuinta din Bucuresti care se bucura de o atmosfera vesela, datorita pardoselii decorative Epoxy.