Epoxy studio | Idei inedite de decor: picturi murale
Str. Drumul Intre Tarlale, nr. 160-174, Corp C, Depozit 10, Et. 1,, Incinta Ansamblului Appolo Center, Sector 3, Bucuresti
+40728. 995.152
anca@epoxystudio.ro
C O N T A C T
Idei inedite de decor: picturi murale

27-feb-2015

Te-ai gandit vreodata cum ti-ai putea decora peretii locuintei intr-un mod inedit? Iti dam o idee pe care am aplicat-o chiar in biroul nostru: picturi murale! Creativitatea, talentul artistic si materialele potrivite pot da nastere unor lucrari uimitoare, care rezista de-a lungul timpului protejate cu ajutorul rasinii epoxidice.

IMG_4760-

Pictura din sediul Epoxy a prins viata in mainile Alinei Dinu, de la Bluna Design. In spatele personalizarii peretelui, au stat entuziasmul nostru, viziunea artistei si munca sa meticuloasa. Lucrarea a fost realizata de Alina manual, cu ajutorul vopselelor colorate, iar la final echipa noastra a sigilat intregul perete cu un strat subtire de rasina epoxidica transparenta. Astfel, ne vom putea bucura de aspectul initial al picturii mai mult timp. In plus, suprafata usor lucioasa a rasinii ofera culorilor o nota vibranta, placuta si uniformizeaza peretele.

Insa povestea picturii murale nu se incheie aici. Ca si pardoselile epoxidice, ea este unica, poarta amprenta gusturilor noastre, a imaginatiei si a emotiilor artistei, raspandind zi de zi energia pozitiva cu care a fost incarcata. Ne-am convins: clasicele tablouri fac loc picturilor murale, o arta reinventata.

IMG_4771-

IMG_4764

IMG_4755

IMG_4766

Distribuie acest articol