Epoxy studio | Manifest pentru creativitate
Str. Drumul Intre Tarlale, nr. 160-174, Corp C, Depozit 10, Et. 1,, Incinta Ansamblului Appolo Center, Sector 3, Bucuresti
+40728. 995.152
anca@epoxystudio.ro
C O N T A C T
Manifest pentru creativitate

03-mar-2015

Creativitatea inseamna un mod de viata. O intalnim la fiecare pas, zi de zi, in lumea care ne inconjoara, dar si in spiritul nostru. Noi ne bucuram sa o celebram prin jocul cu rasina epoxidica, care ne ofera posibilitati nelimitate de exprimare.

Si pentru ca incurajam viata creativa, am lansat fanilor nostri de pe pagina de Facebook Epoxy Studio o provocare: sa dea frau liber imaginatiei si sa ne descrie pardoseala lor ideala. Am adunat, astfel, mai multe idei frumoase, fiecare avand farmecul sau special. Bucuria noastra a fost sa aducem zambetele pe chipul celor care au facut acest exercitiu de imaginatie si sa scoatem la iveala spiritul copilaresc. Iata colectia de povesti cu pardoseli Epoxy:

  • O lume marina la tine in casa, unde podeaua ascunde pestisori colorati, care sa iti lumineze noptile
  • Pardoseala care te face sa iti imaginezi ca pasesti pe iarba proaspat tunsa, de un verde vioi
  • O lume de basm, in care esti inconjurat de simpaticele personaje Disney
  • O pardoseala care te transpune pe plaja, printre firicelele de nisip si valurile marii
  • Vara, mereu la picioarele tale, intr-o podea unde fluturii „zboara” printre margarete
  • Un model de vis, in culorile magice ale aurorei boreale
  • Pardoseala care te ajuta sa calatoresti in Univers, printre planetele si stelele sistemului nostru solar
  • Un camp de maci mereu infloriti, chiar in casa ta

Articol 20 - Pardoseli concurs

Ideea castigatoare a apartinut Alexandrei Tudorache, care ne-a propus un model cu motive traditionale si ne-a trezit amintiri dragi din copilarie:

In copilarie, bunica mea ma invata sa cos pe etamina, modele traditionale romanesti. Mi-as dori foarte mult sa pastrez vie aceasta amintire si sa realizez, in bucatarie, o pardoseala cu un covor cu motive traditionale romanesti pe un fundal alb. As aduce acest desen intr-un concept modern, de aceea mobilierul bucatariei va fi alb, iar motivele traditionale se vor regasi pe un brau deasupra peretelui de gatit si pe panglica de strangere a perdelelor de la geam.Deja visez la bucuria pe care ar trai-o bunica intrand in bucatarie!”

Suntem nerabdatori sa o punem in practica si sa povestim mai multe. Pana atunci, daca vrei si tu sa fii mai creativ, iti propunem sa incepi chiar cu spatiul care te inconjoara. Locuinta, biroul sau gradina amenajate cu originalitate te pot inspira in cele mai neasteptate moduri!

Distribuie acest articol