Epoxy studio | Pardoseala epoxidica in pas cu moda
Str. Drumul Intre Tarlale, nr. 160-174, Corp C, Depozit 10, Et. 1,, Incinta Ansamblului Appolo Center, Sector 3, Bucuresti
+40728. 995.152
anca@epoxystudio.ro
C O N T A C T
Pardoseala epoxidica in pas cu moda

06-iul-2015

Pentru cei mai indrazneti care s-au indragostit iremediabil de culoarea anului, am pregatit cateva idei pentru amenajarea pardoselei. Acest brun-rosiatic emana caldura si pasiune si ofera unui spatiu o alternanta armonioasa intre confort si rafinament.

DSC_1161

O explozie de marsala cu glitter aduce intotdeauna eleganta in orice incapere, prin aspectul sau stralucitor. Glitter-ul folosit in procesul de turnare a rasinii epoxidice este cunoscut pentru nota vibranta care contribuie la crearea unui ambient sofisticat, dar in acelasi timp reconfortant.

DSC_1165 DSC_1163

Ne gandim si la cei care poate nu s-au acomodat inca cu noua tendinta sau care isi doresc sa ramana adeptii unor mici accente pentru a inviora locuinta. Le propunem sa opteze pentru o nuanta neutra a pardoselei, de exemplu gri, si sa apeleze la marsala doar pentru accesorii.

Pentru cei care se vor lasa inspirati de marsala si nu se vor opri doar la living sau dormitor, ci isi vor dori sa faca furori si cu decorul bucatariei, le propunem inlocuirea blaturilor de lucru. Daca optati pentru blaturi in nuante de marsala, finisate cu rasina epoxidica, ati gasit deja reteta de succes pentru crearea unui punct central in bucatarie.

DSC_1176

Daca va lasati cuceriti de noile tendinte, cu siguranta veti gasi variantele care se potrivesc cel mai bine locuintei voastre. Secretul sta in creativitate si pasiune, iar marsala le are pe amandoua. Dovada o vedeti in lucrarile cu rasina epoxidica!

Distribuie acest articol