Epoxy studio | Pardoseala Epoxy, pentru incaperi pline de viata
Str. Drumul Intre Tarlale, nr. 160-174, Corp C, Depozit 10, Et. 1,, Incinta Ansamblului Appolo Center, Sector 3, Bucuresti
+40728. 995.152
anca@epoxystudio.ro
C O N T A C T
Pardoseala Epoxy, pentru incaperi pline de viata

28-nov-2014

Cu putina creativitate, pardoseala poate deveni elementul central al decorului. Exemplul ideal este o locuinta din Bucuresti care se bucura de o atmosfera vesela, datorita pardoselii decorative Epoxy. Cititi povestea sa mai jos!

DSC_1483ed

Rasina epoxidica imbraca podeaua din bucatarie pana in camera de zi, dand viata intregului spatiu prin culoarea aleasa. Inca de la primii pasi facuti, gandul iti zboara la prospetimea diminetilor de vara sau la pasunile verzi de munte, inconjurate de aer curat. Cele 2 incaperi astfel amenajate ofera locatarilor un spatiu plin de energie pozitiva.

Pardoseala se remarca prin modelul spatulat, care ne-a ajutat la crearea unei texturi unice. Rasina, aplicata in straturi succesive, a putut fi nivelata manual. Prin aceasta tehnica, echipa noastra a realizat un model cu efecte dinamice, cu umbre si diferente de nuante. Astfel, devine imposibil de executat o alta lucrare identica. La final, toata suprafata a fost acoperita cu un strat de rasina transparenta cu finisaj lucios, care i-a conferit profunzime, dar si o rezistenta mai mare.

Acum mai ramane doar sa ne imaginam decorul ideal care ar pune in valoare pardoseala camerei de zi!

DSC_3671

DSC_1519

DSC_3686

DSC_1481

Distribuie acest articol