Epoxy studio | Protejeaza sanatatea familiei, cu pardoseli ecologice
Str. Drumul Intre Tarlale, nr. 160-174, Corp C, Depozit 10, Et. 1,, Incinta Ansamblului Appolo Center, Sector 3, Bucuresti
+40728. 995.152
anca@epoxystudio.ro
C O N T A C T
Protejeaza sanatatea familiei, cu pardoseli ecologice

29-ian-2015

Pardoseala EpoxyIn ultimii ani, o importanta tot mai mare este acordata produselor prietenoase cu mediul inconjurator si cu sanatatea omului. Acest lucru nu poate decat sa ne bucure, dat fiind ca si noi facem eforturi pentru constientizarea impactului pe care il avem asupra Planetei si ne dorim oferirea unor produse care sa nu aiba efecte nocive.

Pardoselile realizate din rasina epoxidica se inscriu in aceasta categorie, avand cateva calitati specifice. Pentru a va explica de ce sunt in totalitate sigure si sanatoase, va vom oferi in continuare cateva detalii legate de produsele pe care le folosim si de utilitatea lor.

La Epoxy Studio, propunem clientilor solutii non-toxice si materiale care provin din doua mari categorii: produse pe baza de apa, care nu prezinta niciun pericol, si produse de tip high-solid, care sunt 100% solide si nu contin solventi ce s-ar putea evapora. Ambele tipuri de materiale sunt fabricate in Uniunea Europeana, respectand normele impuse de aceasta si regulamentul REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals). Totodata, continutul de compusi organici volatili este limitat conform normelor europene VOC (Volatile Organic Compounds), astfel incat pardoselile epoxidice sa nu emane substante chimice daunatoare mediului inconjurator.

Pentru pardoselile epoxidice, dar si pentru cele poliuretanice, asemanatoare lor, se opteaza in general in industriile alimentare si de sanatate (laboratoare, spitale, sali de operatie, saloane ale pacientilor, cabinete stomatologice etc.). Motivul sta tocmai in componenta lor non-toxica, care ajuta la pastrarea unui mediu sterit si reduce riscul de imbolnavire. Suprafata neteda, fara rosturi permite o curatare foarte eficienta si usoara. Rasina epoxidica este folosita chiar si pentru protejarea peretilor.

Toate aceste calitati au adus pardoselile epoxidice din mediul industrial in casele noastre, unde contribuie la pastrarea sanatatii familiei. Utile mai ales in cazul personelor ce au un stil de viata activ si vor sa isi eficientizeze cat mai mult treburile casnice, fara a renunta la un design placut. Indicate si pentru camerele copiilor, aceste podele pot deveni locul lor preferat de joaca si un aliat al parintelui.

Nu in ultimul rand, un aspect important de mentionat este usurinta cu care pot fi schimbate. Oricand va doriti un nou model de pardoseala epoxidica, aceasta poate fi inlocuita. In cateva zile este eliminat stratul superior al vechii pardoseli, fiind aplicat apoi noul model. Usor, rapid si, mai ales, fara praf si murdarie.

Distribuie acest articol