Epoxy studio | Amenajare cu pardoseala decorativa, pentru Laboretica
Str. Drumul Intre Tarlale, nr. 160-174, Corp C, Depozit 10, Et. 1,, Incinta Ansamblului Appolo Center, Sector 3, Bucuresti
+40728. 995.152
anca@epoxystudio.ro
C O N T A C T
Amenajare cu pardoseala decorativa, pentru Laboretica

19-dec-2014

Pardoselile epoxidice pot fi integrate in foarte multe tipuri de spatii interioare, de la cele mai inedite pana la cele mai serioase. Daca pana acum v-am prezentat pardoseli creative, pline de forme si culori, iata ca de data aceasta avem ocazia sa va povestim despre o lucrare aparte, realizata pentru Laboretica, un laborator de analize medicale. Provocarea a fost aceea de a da a crea o atmosfera calma si cordiala.

1

Am colaborat pentru acest proiect cu Cristina Itu, o arhitecta talentata, care a reusit sa gaseasca echilibru intre rigiditate si relaxare, in amenajarea acestui spatiu. Culoarea albastra se potriveste de minune incaperii, fiind asociata cu domeniul medical si transmitand profesionalism. Elementele care o incalzesc si adauga o nota prietenoasa spatiului sunt accentele sidefate, realizate cu pigmenti in nuante de argintiu si cupru.

Lucrarea a inceput prin pregatirea suprafetei-suport si turnarea rasinii autonivelante. Folosind ca fond culoarea acesteia, echipa noastra a aplicat manual sideful, astfel incat modelul rezultat sa fie unul unicat. Pentru a proteja atat rasina, cat si pigmentii de sidef, intreaga pardoseala a fost sigilata cu un lac transparent.

La final, va spunem un secret: daca toate laboratoarele ar avea un design atat de prietenos, cu totii am merge mai relaxati sa ne facem analizele si sa ne verificam starea de sanatate.

2

3

4

5

Distribuie acest articol